Vraag om uw inbreng...vanwege TreinTramBus

11-01-2023 11:54

Graag uw reacties op de uitrol van de nieuwe Vervoersplannen - Basisbereikbaarheid (heel belangrijk), die eraaan komen in 2023:

Na veel uitstel besliste minister Peeters in de zomer van 2022 om in januari 2023 te beginnen met Basisbereikbaarheid fase nul. Trams en bussen blijven ongeveer rijden zoals nu, maar er zijn wel wat aanpassingen, zo worden er hier en daar haltes niet meer bediend. 

Op het eerste gezicht lijkt er per 1 januari niet veel te veranderen – maar is dat ook zo? Ga je er misschien op vooruit of worden je reismogelijkheden beperkter? We willen het graag weten. Je kunt je bevindingen kwijt via ons meldpunt:

https://docs.google.com/forms/d/1yeWJi1OxQ0BlV0whmrPE-AQegoqoZZZkayV-_MCa3cU/viewform?edit_requested=true

 

Ondervind je als bus- of tramgebruiker nadeel door de invoering van de nieuwe dienstregeling van De Lijn in januari 2023? TreinTramBus wil via deze weg jullie klachten en opmerkingen bundelen en voorleggen aan de vervoerregio in kwestie, zodat bij de invoering van de volgende fases - die veel meer impact zullen hebben dan deze"fase 0" - wél rekening gehouden wordt met de gebruikers!

De meest recente info over de stand van zaken vind je via deze link: https://www.vlaanderen.be/basisbereikbaarheid/vervoerregios