Gaat ProMobiel KBV verdwijnen of kan het werk van dit burgerplatform verder gezet worden? Wij vragen uw persoonlijke hulp...

20-10-2017 09:06

ProMobiel KBV ijvert reeds jaren voor méér aandacht rond alternatieve, duurzame & verkeersveilige mobiliteit in de regio Klein-Brabant / Vaartland (Willebroek - Sint Amands - Puurs - Bornem).

Wij proberen dit te doen i.s.m. de burgers & de betrokken gemeentebesturen; dit resulteert op dit moment dan ook in mooie resutaten.

Omwille van een externe oorzaak, kunnen enkele bestuursleden dit platform niet verder blijven ondersteunen.

DRINGENDE OPROEP:

Kom onze KERN versterken, zodat dit burgerplatform niet verloren gaat!! Wij rekenen daarvoor op een aantal bewogen mensen, die beseffen dat er aan de mobiliteit in onze regio dringend iets moet gebeuren.

Dit engagement hoeft niet persé veel tijd in beslag te nemen, iedere ondersteuner doet daarbij wat zij / hij kan of waar men interesse voor heeft. 

Ook de meeste gemeentebesturen dringen aan op het voortbestaan van ons platform voor het aanreiken van ideeën; kom jij ons een stukje ondersteunen...? NEEM DAN CONTACT OP...mailadres: promobielkbv@gmail.com met vermelding van uw gegevens, we nemen dan graag contact met U op.

Hartelijk dank!